Shanghai ZhiBei Information Consulting Co., Ltd

Zprávy

Rychleji, bezpečněji! FDA SCHVÁLÍ PRVNÍ COVID-19 SALIVA testovací produkt
Čas vydání: 2020-08-05 10:04:12  Hity: 13

Ty a'35; 39;nebudeš schopen to udělat

V dubnu 13, Rucdr Infinite Biologics, divize Rutgers Institute, a jeho spolupracovníci obdrželi povolení pro nouzové použití (EUA) k testování slin na nový koronavirus.Jedná se o první FDA-schválený Saliva test na COVID-19, který bude použit pro širší škálu populačních screening ů než současný test z nosních a farynových stěrů.

360截图20200805100417284.jpg

Nový test sběru slin byl vyvinut Rucdrem ve spolupráci se Spectrum Solutions a Accurate diagnostická laboratoř (Adl).NEW COROVIRUS RNA je obvykle detekována u respiračních vzorků od pacientů během akutní fáze infekce.

Na jedné straně se při zkoušce slin používá sada pro sběr a uchovávání slin spektrum DNA, která podle výzkumníků musí být skladována nebo přepravována při teplotě okolí a testována během 48 hodin po sběru.Výsledek byl stejný jako nazofarynx Swab, bolestivý postup pro odběr vzorků, testováním specifických sekvencí RNA spojených s virem.

Rutgers test je na druhé straně založen na dříve licencovaném testu zvaném COVID-19, který používá stejný hardware a chemii PCR jako TaqPath kit, it& 35;39; je test řetězové reakce polymerázy v reálném čase.Sada TaqPath byla udělena FDA v 2017 pro kvalitativní detekci viru Zika RNA a diagnózu infekce prostřednictvím odběru vzorků lidského séra a moči.

RUCDR Infinite Biologics, která je součástí lidské genetiky v Rogers, New Jersey, je největší univerzitní úložiště buněk a DNA.Laboratoř je zaměřena na pochopení genetických příčin běžných a složitých onemocnění a na nalezení způsobů, jak je diagnostikovat, léčit a léčit.Dříve RUCDR založila genetickou testovací službu pro nový koronavirus a nový test slin mohl zvýšit počet testovaných vzorků na desítky tisíc denně.

Andrew Brooks, hlavní operační důstojník a ředitel technologického rozvoje v Rucdru, řekl: " Dopad tohoto schválení je významný a znamená, že již není potřeba, aby zdravotníci riskovali odběr vzorků a obvyklá sbírka přípravku Nasofarynx nebo Orofarynx může zvýšit riziko infekce pro zdravotnické pracovníky.Testování slin pomůže snížit celosvětový nedostatek tamponů na odběr vzorků a jelikož sebesběr slin je rychlejší a škálovatelnější než sběr tamponů, mohlo by to výrazně zvýšit počet lidí testovaných každý den. "

RUCDR& 35;39; zakladatel, generální ředitel a vědecký ředitel a profesor genetiky na Rutgers University, New Brunswick, Jay A. Tischfield také řekl: " Test využívá RUCDR Infinite Biologics analýzy, aby pomohl nemocnicím a soukromým lékařům přesně posoudit nákazový status více pacientů. "

Přestože se vyvíjí mnoho vakcín, optimistické předpovědi jsou, že většina výrobků nebude k dispozici až do 2021 nebo později.Při neexistenci vakcíny by nejpravděpodobnějším způsobem, jak zabránit pandemii, bylo provést rozsáhlé testy a testy protilátek, následované vysledováním kontaktů, aby se identifikovaly a izolovaly osoby, které jsou na nemoc pozitivní.

Pandemie COVID-19 přitáhla velkou pozornost od společností v oblasti vědy o životě a Spojené státy nyní schválily diagnostické testy viru a nástroje pro detekci sérových protilátek, včetně prvního sérového testu, qSARS-CoV-2 IGG/IGM Rapid Test, schválené v dubnu od Cellexu, aby zjistily, zda lidé byli vystaveni viru nebo jsou imunní.na nemoc.Lidé, kteří testují pozitivní na protilátky proti viru jsou považováni za imunní, ale není jasné, jak dlouho tato imunita vydrží.

Zdroj:

1 Dobře. FDA schvaluje Rutgers 8217; Saliva test pro COVID-19

2 Dobře. Povolení pro nouzové použití udělené pro nový přístup ke sběru biomateriálů

3 Dobře. Rutgers& 35;39; sliny založené zkušební sítě FDA zelené světlo pro COVID-19

2-1(1).jpg

Předchozí: Doposud bylo pro rychlou detekci ...

další: Co se stane s pacientem s novou k...